Hotspot: QO Amsterdam

20 oktober 2018
3

Een toppertje te vinden in Amsterdam! QO Amsterdam is een hotel, restaurant en cocktaibar in een! What else do you need…

8

7

Duurzaam design

Het QO hotel is gebaseerd op duurzaamheid. Zo is er bijvoorbeeld een kas op het te vinden en is de constructie energiebesparend. Goed voor het milieu dus. Én ook goed voor je ogen, want wat een plaatje is dit. Dit bewijst maar weer dat duurzaamheid en design wel degelijk samengaan. Geen hoog tofu-gehalte maar gewoon hip (en chique).

hotspot persijn amsterdam

6

4

Een plek voor ieder moment van de dag

Overdag heerlijk wakker worden in je hotel kamer, ‘s avonds genieten van een heerlijk diner, en daarna nog lekker de voetjes van de vloer gooien bij de cocktailbar. Het kan allemaal op één plek. Hoe handig. En dat betekent dus ook dat je niet per se moet overnachten om al dit moois te bekijken. Ja de kamers zul je dan niet zien, maar bij het restaurant en de cocktailbar kun je al je ogen uitkijken. Vervelen zul je je in ieder geval niet. Er valt van alles te bekijken en je hart voor design wordt hier zeker weten heel blij van. Althans, wij wel!

5

 

2

1

Een winnaar

En wist je dat ze ‘Hotel Property Award 201′ hebben gewonnen? En dat als eerste Nederlandse hotel. Wij snappen wel waarom! Wat een prachtplek.

Zeker de moeite om een keer langs te gaan!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. QO Amsterdam

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter