Slimme vondsten die jou ruimer laten wonen

27 september 2017
FB

Soms ben je op zoek naar meubelstukken die het leven simpelweg wat gemakkelijker maken. Bijvoorbeeld omdat je zoveel mogelijk uit een paar vierkante meter wilt halen, of over weinig opbergruimte beschikt. Slimme opbergboxen, slimme in- en uitklapbare meubels, slimme stapelbare stoelen… Kortom: slimme woonvondsten. Tja, dat wil iedereen wel toch? Lees dan vooral even verder!

Niet iedereen is gezegend met een grote woonkamer, ruime leefkeuken of oneindige garderobekast. Was het maar zo’n feest! Maar hé, uitdagingen zijn er om aangepakt te worden! En de voldoening als je dan hét perfecte meubelstuk hebt gevonden is vele malen groter. Leen Bakker begrijpt de struggles van kleingrondbezitters en biedt daarom slimme vondsten. Meubels en accessoires met doordachte oplossingen, zodat jij nét wat praktischer woont.

Handige opbergers

Niemand houdt van rommel, en al helemaal niet in kleine ruimtes. Want daar lijkt een beetje rommel meteen op een ontplofte bedoeling. Met deze slimme opbergoplossingen is jouw ruimte altijd spik en span!

Hocker

Hocker Kasper // leuk voor het oog, leuk voor een opgeruimd huis. Deze hocker heeft namelijk een afneembare bovenkant, waardoor er opbergruimte ontstaat. Handig!

Bank

Slaapbank Bern // praktisch in de puurste vorm. Bank, bed, opberger, you name it! Perfect voor (studenten)studio’s.

Opbergkast

Metalen opbergrek // Beschikt jouw casa over een schuurtje, kelderkast of berging? Dan is deze kast perfect om rommeltjes in op te bergen. Of gebruik hem juist als open kast voor spullen die gezien mogen worden. Voor de prijs hoef je hem niet te laten staan!

Praktische decoratie

Etaleer je graag je mooiste woonitems, maar wil je wel graag ruimte besparen? Werk dan met smalle kasten of ga juist de hoogte in met wandplanken.

Wandkast2

Wandrek Mika // jouw mooiste spulletjes krijgen de ruimte die ze verdienen in deze wandkast met meerdere vakken. Hoe gezellig ziet dit eruit!

Schuine kast

Boekenkast Cairo // heb je schuine wanden? Dan is deze boekenkast perfect! De kast biedt zowel opbergruimte als decoratieve waarde in je interieur.

Ladder

Wandrek Santos // deze leuke ‘ladder’ biedt ruimte voor je spullen en is een praktische aandachtstrekker in huis. Extra handig: als je even extra ruimte nodig hebt klap je het wandrek gewoon in.

Slimme meubels

Meubelstukken nemen veel ruimte in, dus het is altijd prettig als ze meerdere doelen dienen of eenvoudig in- en uit te klappen zijn.

Schoenenkastje

Schoenenkast Louvre // een schoenenrek, verhult als als kastje. Met sierlijke deuren die je gemakkelijk open en dicht doet, terwijl je schoenen netjes blijven staan.

Tafel

Eettafel Bremen // een moderne verschijning, die standaard plek biedt aan 4 mensen, maar ook uitklapbaar is tot een tafel voor 6 personen. Handig als je wat vrienden over de vloer krijgt!

Logeerbed

Logeerbed Malpensa // dit opklapbed is ideaal voor logeerpartijtjes. Neemt weinig ruimte in beslag en slaapt als een roosje!

Gebruik maken van de ruimte die je hebt wordt een stuk gemakkelijker met de juiste woonitems. Met bovenstaande oplossingen creëer je meubels die multitasken en opbergers die verhullen. Alles om jou alles uit je huis te laten halen!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter