Stijlvol douchen achter deze gezellige douchegordijnen

9 januari 2018
Cover

Je kunt natuurlijk een potje gaan balen als je niet gezegend bent met een strakke badkamer met glazen douchewand of prachtig betegelde tussenmuur. Maar hé, wist je dat je met een te gek douchegordijn ook een heel bijzondere eyecatcher in huis haalt? Daarom voor alle (toekomstige) douchegordijn-eigenaren een hart onder de riem: douchegordijnen zijn supercool én ook nog eens praktisch!

Yep, ook wij weten dat het douchegordijn een bepaald imago heeft. Maar toegegeven: dit komt voornamelijk door slechte hotelkamers met vieze, plakkerige exemplaren. Er zijn namelijk ook een heleboel stijlvolle douchegordijnen te vinden, die je interieur wél ten goede komen. Ook kom je met een beetje creativiteit een heel eind en hoef je niet altijd naar de ‘standaard’ douchegordijnen te grijpen. Ter inspiratie, onze favorieten voor je op een rijtje:

2.

7.

9.

3.

6.

11.

4.

5.

1.

10.

8.

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: 1. urban outfitters //  2. a beautiful mess //  3. instagram //  4. the every girl //  5. urban outfitters //  6. aliexpress //  7. the neotrad //  8. urban outfitters //  9. jenna sue design //  10. h&m //  11. urban outfitters

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter