Vakmanschap in montage en service bij Tapijtcentrum Nederland

2 augustus 2018
Vakmanschap_header

Goede montage en een fijne service zijn ontzettend belangrijk om je als klant welkom en begrepen te voelen. Het kan een ontzettende afknapper zijn wanneer de montage en service zich wat te wensen overlaat. Bij Tapijtcentrum Nederland krijg je altijd een vakbekwame montage en de beste service! (samenwerking)

Vakmanschap_02
Vakmanschap_04
Vakmanschap tot in perfectie
Doordat Tapijtcentrum Nederland al veel ervaring heeft in de branche, (Ja, dit is echt zo; lees hier maar) is er een hoogwaardig niveau vakmanschap opgebouwd. Zo werken er enkel échte vakmensen, ieder met hun eigen specialisme. Door dit specialisme krijg jij gegarandeerd de perfecte vloer, gordijnen of zonwering. Ieder detail wordt hierin meegenomen, wat zorgt voor 100% perfectie.

Vakmanschap_01
Montage door eigen monteurs
Tapijtcentrum Nederland werkt enkel met eigen monteurs. Zo zijn er verschillende monteurs met verschillende specialisaties wat ervoor zorgt dat alles perfect wordt gemonteerd. Kies jij voor montage door Tapijtcentrum Nederland, dan kies je voor;

  • Vaste prijzen (nope, geen enkele verrassing achteraf)
  • Vakbekwame monteurs
  • Afspraak maken wanneer het jou uitkomt
  • Alle restmaterialen worden opgeruimd

Vakmanschap_03
Service in 4 stappen
Vakmanschap tot in perfectie, enkel montage door echte vakmensen en dan ook nog een standaard service in slechts 4 stappen! Wij hebben het over de volgende 4 stappen;

  1. Altijd een geheel vrijblijvend en gratis advies bij de keuze van jouw product
  2. Een van onze vakmensen komt gratis de ruimte inmeten
  3. Na het inmeten ontvang je de definitieve prijs
  4. Het door jouw gekozen product wordt vakkundig gemonteerd

Voor het gratis adviesgesprek kun je een van de winkels bezoeken. Een van de vakmensen komt gratis de ruimte inmeten, zo ben je verzekerd van een perfect eindresultaat. Doordat de definitieve prijs pas wordt berekend ná inmeten, ben je altijd verzekerd van de beste prijs. Tot slot wordt het door jou gekozen product vakkundig gemonteerd, volgens een geplande afspraak die bij jou het beste uitkomt.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter