Een collectie om hebberig van te worden

20 november 2018
Coverfoto

Wat vinden wij het toch jammer dat Søstrene Grene geen webshop heeft, máár ondanks dat lanceren ze keer op keer een collectie om hebberig van te worden. Zo hebberig dat je er wel voor op pad gaat. Dat geldt ook absoluut voor alle nieuwe producten, die vanaf eind november verkrijgbaar zijn. Alvast nieuwsgierig naar wat voor moois ze tegen die tijd in de winkels hebben liggen? Lees – en kijk – dan zeker even verder. 

Even opfrissen. Søstrene Grene is een Deense retailketen, waarvan het merk draait rondom de karakters van twee zussen, genaamd Anna en Clara Grene. De zussen werken ijverig aan het maken van kleine, maar fijne verschillen in het dagelijks leven en op basis daarvan wordt de productlijn bedacht. Kenmerkend aan de collecties zijn de toegankelijkheid en betaalbaarheid van alle producten. Daarnaast wordt het assortiment regelmatig vernieuwd en aangepast op het seizoen.

STATIONERY

Stationery - geelgroen
Stationery - roze
Stationery - groen
Stationery - blauwpaars
Liefhebbers van stationery, oftewel bureau- en kantoorartikelen, kunnen (zoals je ziet) gegarandeerd hun hart ophalen bij deze collectie van Søstrene Grene. De nieuwe notitieboekjes zijn gemaakt van dik kwaliteitspapier, hebben een prachtige kaft en zijn extra dik dankzij de vele pagina’s. Een aantal van de boekjes zijn voorzien van gouden details en magnetische sluitingen. Chique!

De scherpe kijker valt waarschijnlijk ook de aanwezigheid van sokken en een schoentje op. Dat klopt inderdaad, want in deze collectie wil Søstrene Grene mode en interieur laten samenkomen. Wat producten betreft zie je dat voornamelijk terug in de afwerking ervan, zoals decoratief en minimalistisch gebruik van fluweel en glitter.

INTERIEUR & DECORATIE

1 - Setting met kleedje 01
2 - Setting met closeup kleedje 02
07
08
lichtgroene tafel 01
Vaasjes 01
De frisse collectie vertegenwoordigt de kijk van de zussen op de komende lente trends op het gebied van interieur, accessoires en schrijfwaren. Cadeautip: Laat deze producten nu precies op tijd komen voor een mooi plekje onder de kerstboom..

De nieuwe collectie is vanaf donderdag 29 november te vinden in alle Søstrene Grene winkels.


 

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Søstrene Grene

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter