Deze stijlvolle vaasjes wíl je hebben!

18 november 2018
Hella Duijs Vaasjes

Ken jij de creatieve duizendpoot Hella Duijs al? Met haar lieve, zoetsappige vaasjes maakt ze ieder interieur vrolijk. Heb jij Anke, Elsje, Liesje, Hanneke of Karen al in huis?
Hella Duijs Stolpjes

Van vaasjes tot stopjes

Hella is vooral bekend geworden door haar unieke en zelf ontworpen vaasjes. Maar dit was niet genoeg! Naast vaasjes heeft zij ook een aantal super schattige stolpjes ontworpen. Uiteraard in dezelfde zoetsappige kleurtjes als de vaasjes. Zo mix & match je er eenvoudig op los. Ben jij een echte pastel liefhebber, dan wíl je dit echt hebben!

Pastel vaasjes
Hella Duijs styling

Zoetsappige kleurencombinaties

We benoemde het al, de ontwerpen van Hella zijn een en al zoetsappigheid. Hierdoor zijn alle kleuren en formaten pérfect met elkaar te combineren! Wist je trouwens dat alle vaasjes een eigen naam hebben? Vernoemd naar belangrijke vrouwen in Hella’s omgeving. Als dat geen onuitwisbare ode is!

handgemaakt Hella Duijs
Pastel roze vaas

Uniek en duurzaam proces

Een Liesje, Hanneke of Anke ontstaat niet zomaar! Daar gaat een lang en intensief proces aan vooraf. Ieder vaasje wordt met de hand gegoten, geschuurd en gecontroleerd op imperfecties. Komt een vaasje niet door de ‘quality control’, dan eindigt zij op de ‘kneusjes’ plank. En ja, ook deze zijn gewoon te koop! Want een kneusje of niet, het proces blijft uniek en intensief.

Tafelstyling pastel vaasje

Over Hella

Hella heeft een zwak voor zoetigheid en bloemen. Tijdens haar opleiding beeldende kunst en vormgeving kwam zij voor het eerst in aanmerking met keramiek. En zoals je dat weleens kunt hebben, was dit dikke liefde op het eerste gezicht! Een materiaalsoort met eindeloze mogelijkheden in vormgeving en afwerking. Een ouderwets proces dat zorgt voor unieke producten. Geen enkele Anke, Hanneke of Karen zal hetzelfde zijn.

Wil je Hella en haar producten in het echt ontmoeten? Dat kan! Bezoek dan haar atelier voor een kopje koffie, thee en misschien wel een stukje taart onder één van haar mooie stolpjes!

Hier vind je Hella’s atelier
De Smeltkroes, uni 9 (oude Honigfabriek)
Waalbandijk 16
6541 AJ Nijmegen

Beeld: Jessica Wansink van Prchtg.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter