Stroop: daar blijf je plakken!

25 juli 2016
stroop_waffel_003

En of Stroop bij de hotspots van Rotterdam hoort! Stroop is een mix tussen koffiehuis, lunchtent en concept store. Je vindt er onder andere de lekkerste stroopwafels en er worden regelmatig exposities en workshops georganiseerd. Een warme plek waar je je zeker thuis zult voelen!

Next level stroopwafels

Een gewone stroopwafel? Been there, done that. Bij Stroop zijn ze heuse stroopwafelspecialisten en kan je je verlekkeren aan de meest bijzondere smaken, zoals stroopwafel met citroen, grof zeezout of gestampte muisjes. En dat voor een prijs van maximaal €2,50! Loopt het water je al in de mond?

11952962_737213433073910_834721906091982200_o

stroop-28-1024x683

Pop-up store

Naast kopjes koffie en stroopwafels vind je bij Stroop de mooiste producten van ontwerpers en ondernemers in de pop-up store. De winkel is naar eigen zeggen gevuld met ‘mooie dingen’, van sieraden en tassen tot boeken en woonaccessoires. Op de website van Stroop zijn de designers van de producten in de pop-up store terug te vinden.

stroop-binnen

Wekelijkse events

Stroop en haar buurtbewoners slaan de handen ineen en organiseren wekelijks verschillende activiteiten. Zo is er de terugkerende spellendag, waarbij alle bekende én onbekende bordspellen de revue passeren. Daarnaast worden er verschillende workshops georganiseerd, zoals handlettering, en komen er geregeld muzikanten langs om bezoekers te trakteren op de mooiste mini-concerten.

stroop_voorlezen_003

Lang verhaal kort: Stroop is leuk! Het is een heerlijke huiskamer waar je geniet van een kop koffie met wat lekkers of kunt rondsnuffelen in de pop-up store, maar waar ondertussen ook duurzaamheid centraal staat. Lokale designers krijgen er een podium, want Stroop gelooft in ondernemerschap en creativiteit. Ze inspireren door te faciliteren en dat vinden wij een prachtig initiatief.

Stroop
Mathenesserweg 21b
Rotterdam

 

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter