Tegelvloeren met een kekprintje

3 oktober 2018
fusionD bijgesneden

Om je vloer net even wat bijzonderder te maken, of om ‘m meer te laten opvallen is een tegelvloer enorm geschikt.

Naast de (grote) tegels in natuurlijke kleuren zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo zijn er ontelbaar veel verschillende printjes die jouw vloer een oppepper kunnen geven. En deze printjes zijn dan ook nog eens in allerlei kleuren gehuld.

Aangezien tegels super onderhoudsvriendelijk zijn (een doekje erover en hij is weer schoon) worden ze ook vaak gebruikt in ruimtes waar nog wel eens viezigheid voor kan komen. Denk aan de hal en de keuken. Maar ook de badkamer is favoriet, waar natuurlijk genoeg stoom en vocht vrijkomt wanneer je lekker aan het douchen of badderen bent. Ondanks dat tegelvloeren vaak in de hal, keuken of badkamer gebruikt worden zijn dit niet de enige plekken waar je ze kunt gebruiken. Waarom niet een deel van de woonkamer van een tegelvloer met kek printje voorzien? Zo creëer je een apart hoekje en wordt ie ook gelijk een stuk bijzonderder!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Cover. FushionD // 1. Anne-Catherine Scoffoni & La Maison Poetique // 2. Paul Massey // 3. Royal Roulotte // 4. Royal Roulotte // 5. ByBruno & Lauren Bamford

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter