5 plattegronden uit jouw favoriete tv-series

11 oktober 2015
Plattegrond sitcom

We kennen de huizen uit bekende televisieseries als Friends en Sex and the City eigenlijk al uit ons hoofd, maar artieste Iñaki Aliste Lizarralde wilde er nog wat meer duidelijkheid in brengen. Ze tekende vele ongelooflijk gedetailleerde plattegronden uit van de huizen uit onze favoriete series wat een erg bijzondere binnenkijker opleverde!

1. Sex and the city 

Wat denk je bijvoorbeeld van het appartement van de beroemde Carrie Bradshaw uit Sex and the City. Hier tikte de schrijfster heel wat blogjes in haar comfortabele bed. Alle tekeningen zijn op schaal en de artieste gebruikte overal de ‘echte’ meubels die we ook in de serie te zien krijgen.

tumblr_njnt712rQz1qhpuwuo1_1280

2. Friends

De vrienden uit de gelijknamige serie Friends hebben altijd dicht bij elkaar geleefd in een knusse appartementjes. Het decor heeft altijd centraal gestaan in de sitcom. Wie herinnert zich de beroemde scène niet dat Chandler de door Joey gekochte eend een fijne badsessie bezorgd?

tumblr_njmj7cHSEP1qhpuwuo1_1280

3. The Big Bang Theory

The Big Bang Theory is een televisieserie die over vier nerds en een mooi meisje gaat. Centraal in de serie staat de bank in Sheldon en Leonards appartement. Sheldon heeft namelijk zijn eigen ‘spot’, rechts op de bank, waar hij nooit vanaf wijkt. De kussens zitten daar gewoon het lekkerste..

tumblr_mhgdl8cPd61qhpuwuo1_1280

 4. How I met your mother

In How I met your mother probeert vertelt architect Ted Mosby hoe hij de moeder van zijn kinderen heeft ontmoet. De acteurs hebben na afloop van de serie sommige artikelen gehouden. Zo nam Josh Radnor (Ted Mosby) de blauwe Franse hoorn mee naar huisen en Neil Patrick Harris (Barney Stinson) eigende zich de Playbook toe. Dit is een boek waarin alle escapades staan die zijn karakter met vrouwen uithaalde.

tumblr_mhgde2N8701qhpuwuo1_1280

5. Will & Grace

We sluiten de lijst af met het appartement van Will & Grace. Will is een homofiele man die samenwoont met zijn beste vriendin Grace. Fun Fact: Nadat de serie afgelopen was, heeft de set jaren lang achter glas gestaan in een bibliotheek in Boston. Het was een van de grootste trekpleisters van de stad. Inmiddels staat de set in L.A..

tumblr_mhgdwcKn5R1qhpuwuo2_1280

Nog geen genoeg kunnen krijgen van deze gedetailleerde plattegronden? Kijk dan eens op de site van de kunstenares, daar staan er nog veel meer!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter