Binnenkijken in deze hotspot van Den Bosch: Daily Poetry

9 december 2018
Interieur Daily Poetry cover 1

Waar Daily Poetry begon als een shop-in-shop op Strijp-S in Eindhoven, is het sinds 2015 neergestreken als een opzichzelfstaande winkel in de Vughterstraat van Den Bosch. De lifestylewinkel van Britt en Sander is er absoluut eentje om op je hotspot-lijst te zetten. Met fijne spullen om je huis tot een écht thuis om te toveren. 

Daily Poetry is ontstaan vanuit een gevoel dat genieten van de kleinste dingen wellicht heel groot kan zijn. Dat klinkt misschien een tikkeltje poëtisch, maar dat is natuurlijk all in the name. De producten in deze lifestylewinkel geven je een fijn gevoel, zijn van goede kwaliteit en laten je bewustere keuzes maken over wat je aanschaft voor je eigen stekkie. Het zijn items die dusdanig geselecteerd zijn om er lang plezier van te hebben. Of het fijn shoppen is? Het is alsof je thuiskomt.. Kijk maar!

DSC_7906

DSC_7894

DSC_7896

HUISKAMER

Zodra je binnenstapt bij Daily Poetry, is het alsof je binnenloopt in een knusse huiskamer. Eentje waar je – bijna – alles kunt kopen wat los en vast zit. Van heerlijke geurkaarsen tot parfum, van regenjassen uit gerecycled materiaal tot Fair Fashion items én van bijzondere woonaccessoires tot kantoorartikelen. Alle merken zijn zorgvuldig uitgekozen en met oog op de wereld eromheen. Hierin speelt duurzaamheid ook een belangrijke rol, want vrijwel het hele assortiment bestaat uit duurzame merken.

Het is voor Daily Poetry een vereiste dat de producten afkomstig zijn uit fabrieken met goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast wordt erop gelet of de producten uit duurzame materialen zijn vervaardigd, zoals het gebruik van biologisch katoen of gerecyclede materialen.

DSC_7929

DSC_7912

DSC_7945

DSC_7943


Afsluit foto blog

Meer weten over Daily Poetry en alle producten? Breng dan hier een bezoekje aan hun website óf de winkel in Den Bosch:

Daily Poetry
Vughterstraat 72
5211 GK Den Bosch

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld: Lott’s Photography

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter