Catch of the day: deurstickers van vtwonen

23 mei 2018
5.

Ben jij de saaie tussendeuren in huis beu? Dan is deze Catch of the Day iets voor jou: de deursticker! Klinkt misschien wat suf, maar niets is minder waar. De deurstickers zijn van vtwonen en laten je deur tot leven komen. Kijk, dat is lekker binnenkomen!

Je hebt keuze uit verschillende soorten deuren, van modern tot vintage. Zo kan je zelf bepalen welke ‘nieuwe’ deur het beste bij jouw interieur past. Wel zo fijn! Een kijkje in de keuken van de verschillende modellen:

1. Boho

Bohemian deursticker

2. Ranch

Ranch deursticker

3. Locker

Locker deursticker

4. Barn

Barn deursticker

5. City

City deursticker

6. Cabin

Cabin deursticker

Zoals je ziet: meer dan genoeg keuze om je deur een flinke upgrade te geven! De deurstickers zijn 211,5 cm hoog en 83 cm breed, wat de meest gangbare afmeting is. Is jouw deur kleiner? Dan is de deursticker gemakkelijk op maat te snijden. Mocht je bang zijn dat je deur schade oploopt van de sticker, no worries! De sticker is zelfklevend, je hebt dus geen lijm nodig. Je drukt de sticker aan met een droge doek, zodat er geen oneffenheden of bubbels onder de sticker komen. Ben je de sticker na een tijdje weer beu? Dan verwijder je de sticker gewoon van de deur! Kind kan de was doen : )

Collage

Meer leuke woonvondsten ontdekken? Bekijk ons ‘Catch of the day’ bord op Pinterest!

Volg Meubeltrack ook op Instagram en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie.

Kijk ook eens naar

2 Reacties

 • Reply Yolande 15 januari 2019 at 22:58

  Ik had graag wat stickers voor mijn deuren willen kopen,maar helaas alleen maar maat 83,en laat ik nu 85 m breed hebben…heel jammer☹️

  • Meubeltrack
   Reply Meubeltrack 25 februari 2019 at 13:18

   Hoi Yolande,

   Dat is inderdaad jammer, je zou eens bij posterwand.com kunnen kijken, ze hebben wel deurstickers met 85cm breedte.

  Laat een reactie achter