Praktisch én mooi, dat is Fendy van d-Bodhi

20 september 2017
Cover

Van iets ouds iets nieuws maken? Dat is voor de meubelmakers van d-Bodhi geen enkel probleem. Houd je van natuurlijke, ruwe en doorleefde materialen in combinatie met een strak design? Dan is de Fendy-collectie wellicht iets wat je aanspreekt. Hierin maken ze van geborsteld teakhout en zwart staal prachtige nieuwe meubelstukken.

De Fendy-collectie van d-Bodhi heeft voor ieder wat wils. Er komen veel verschillende meubelen in terug die makkelijk met elkaar (en andere collecties) te combineren zijn. De samenvoeging van oud teakhout met zwart staal zorgt voor een bijzonder effect. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder onze favorieten van de Fendy-collectie.

Lockerkasten

Lockerkast

Deze lockerkasten zijn echte eyecatchers binnen je interieur. Je kunt ze gebruiken als garderobekast, maar ze staan ook prachtig in de woonkamer of keuken. De kasten zijn naast het mooie design super praktisch. Win-win vinden wij. Oja, deze lockerkasten zijn in verschillende groottes verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor de medium variant met zes deuren of de tweedeurs lockerkast.

Eettafels

Eettafel

Eh wauw! Hoe mooi is deze tafel? Er is voor het gemiddelde gezin voldoende plek om te tafelen en vrienden uit te nodigen. De kasten die op de achtergrond staan zijn trouwens ook onderdeel van de Fendy-collectie.

Eettafel rond

Zijn ronde vormen meer jouw ding? Dan is deze keukentafel wellicht voor jou weggelegd. En zoals je hierboven kunt zien, passen dat donkere hout en staal prima bij een licht interieur. Scheelt jou weer verfwerk.

TV-meubels

TV meubel

Ook TV-meubels maken deel uit van de Fendy serie. Het TV-meubel op bovenstaande foto is de meest compacte daarvan. Zoals je ziet past er makkelijk een flatscreen op en is er voldoende ruimte voor andere apparaten.

‘Maar waar komen de materialen dan eigenlijk vandaan?’, horen we je denken. De meubelen van d-Bodhi zijn afkomstig van oud teakhout van huizen, bruggen en spoorwegen op Java. Het idee achter de collecties van d-Bodhi is recycling: van oud hout nieuwe, doorleefde kwaliteitsmeubelen maken.

Meer informatie over d-Bodhi en de Fendy-collectie vind je op de website van Korver Living. Liever de meubels in het echt bekijken? Dat kan in de winkel!

Korver Living
Leeghwaterstraat 95
Sliedrecht
Volg Korver Living op Facebook en Pinterest

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter