De een zijn dood is de ander zijn… boom

26 oktober 2015
Bios Urn

Heb jij ook niets met urnen die pontificaal op de schouw staan, maar wil je wel een mooi aandenken aan jouw overleden dierbare? Kijk dan eens naar Bios Urn. Deze biologisch afbreekbare urn tovert de as van de overledene om in een mooie boom.

Het eeuwige leven met de Bios Urn

Natuurlijk kun je er voor kiezen om traditioneel begraven te worden, maar zelfs de meest mooie grafsteen zal altijd een koud en steriel aandenken zijn aan de overledene. Waarom zou een leven op moeten houden bij de dood? Met De Bios Urn schenk je jouw dierbaren een tweede leven en een prachtige gedenkplek. Wat begint als klein zaadje zal met de juiste aandacht en zorg uiteindelijk uitgroeien tot een prachtige boom.

bios-urn-tree-after-life-biodegradable-3

The circle of life

De Bios Urn is gemaakt van honderd procent biologisch afbreekbare materialen en bestaat uit twee delen. In het bovenste gedeelte begint het zaadje naar jouw keuze te groeien, het onderste gedeelte bevat de as van de overledene. Plant de urn in vruchtbare grond en het plantje begint te groeien. Zo herrijst er letterlijk een boom uit de as van de overleden persoon. Kijk het filmpje hieronder voor verhalen van mensen die hun overledenen een tweede leven schonken door middel van een Bios Urn.

 

 

 

 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter