Stoer en knus: 13x inspiratie voor jongenskamers

9 maart 2017
DesignLetters

Het inrichten van kinderkamers is het leukste wat er is. Laat je creativiteit de vrije loop gaan met het combineren van gekke kleuren en vormen. Probeer een balans te vinden tussen stoer, speels en knus.

Begin met een basiskleur, denk aan wit, grijs of zwart, en ga vanuit daar verder met het kiezen van je meubels en accessoires. Denk aan opbergmanden, muurprints in leuke kleuren of met leuke figuren erop en gave lampen.

Het belangrijkste is natuurlijk dat je kleine jongen he-le-maal weg is van zijn kamer. En wat vinden (de meeste) jongens leuk? Auto’s natuurlijk! Check daarom dit behang van KEK Amsterdam. De zwarte voertuigen op een blauwe achtergrond zorgen voor een stoere, rustige uitstraling.  

KEK - WP_009_int2

KEK Amsterdam

 

Kinderen zijn niet alleen dol op auto’s, maar ook op dieren. Kleed de kinderkamer aan met een dierenbehang of posters van dieren. Zoals dit behang van Ferm Living. Als je ervoor kiest om posters aan de muur te hangen, kies dan een witte of effen muur uit, zodat het niet té druk wordt. Of kies voor accessoires van dieren, zoals het tijgervloerkleed of de dieren knuffels. 

FermLiving2

Ferm Living

 

H&M2

KEK Amsterdam

H&M

H&M

Zeg je kinderkamer dan zeg je rondslingerend speelgoed. Daarom is het belangrijk om van tevoren na te denken waar al dat speelgoed kan blijven. Denk aan leuke opbergmanden of aan dit soort wandorganizers! Handig én stijlvol.

FirmLiving

FermLiving

Ferm Living

Wil je toch een wat drukker element in de kinderkamer? Behang dan een muur van de kamer met dit behangetje. Vinden de kids geweldig. En trouwens, wie houdt er niet van ijsjes? :)

KEK-WP-058_Popsicles-int

KEK Amsterdam

 

Volg Meubeltrack ook op Instagram, Pinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. Design Letters  //  2.  KEK Amsterdam //  3. Ferm Living  //  4. KEK Amsterdam // 5. H&M // 6+7. Ferm Living //   8.  KEK Amsterdam

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter