Elke dag uitgerust wakker worden met Beter Bed

15 juni 2018
bs_basic_cisano_anouk_antraciet_vl_2mt-stof_tp_12pt-alu_sfeer

Een goed bed stimuleert de nachtrust. Niets belangrijker om uitgerust wakker te worden. Beter Bed is al 35 jaar dé beddenspecialist van Nederland. Want zeg nu zelf, bij réteketet naar… denk jij toch ook aan Beter Bed? (samenwerking)

bs-miodormio-16-farini-hopper-antraciet-vl-2mt-wit-sfeer

Hoe Beter Bed ooit begon
Beter Bed is begin jaren ’80 opgericht met ‘maar’ 2 vestigingen. Sinds 1996 behoren zij tot dé marktleider van Nederland, op het gebied van slaapkamers en bijbehorende producten. Je vindt er alles wat je nodig hebt om goed te kunnen slapen. Van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems tot zelfs bedtextiel. Beter Bed heeft het allemaal!

Slaapadvies en service voorop
Het kopen van een nieuw bed of enkel een nieuw matras kan best lastig zijn. Verschillende soorten, maten en materiaalsamenstellingen zijn van invloed op het slaapcomfort. Daarnaast is niet ieder persoon hetzelfde gebouwd, wat ook weer om extra aandacht vraagt.

Bij Beter Bed staan de medewerkers altijd klaar met het beste advies. Logisch dat zij een 9,4 scoren op klanttevredenheid! Daarnaast heeft Beter Bed een 100 dagen uitprobeergarantie én word je bestelling gratis thuisbezorgd en gemonteerd.

De 7 grote geruststellingen van Beter Bed
Wanneer weet je nu of je een goede aankoopt hebt gedaan? Om deze vraag te beantwoorden heeft Beter Bed de 7 grote geruststellingen opgesteld. Zo kun je met een gerust hart in je nieuwe bed kruipen, om de volgende ochtend uitgerust wakker te worden. Wat een geruststelling hé?

En dan nu naar…
Ben jij toe aan een nieuw bed of matras? Of wil je graag advies van een van de slaapadviseurs? Met 90 vestigingen in Nederland én België is er altijd wel een Beter Bed bij jou in de buurt. Kijk snel in het winkeloverzicht en dan… réteketet naar… juist; Beter Bed! Voor meer informatie en inspiratie over slapen en alles wat daarbij komt kijken, kun je een kijkje nemen op het Beter Bed Blog.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Beter Bed

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter