Fotoverslag: vt wonen&design beurs 2017

10 oktober 2017
vtwonen-3

Interieurliefhebbers uit het hele land (en daarbuiten) waren afgelopen week te vinden in Amsterdam. In de RAI, om precies te zijn. Daar vond namelijk de vt wonen&design beurs plaats en dat staat gelijk aan een walhalla voor iedereen die wonen en design een warm hart toedraagt. En tja, wij waren daar natuurlijk ook te vinden. Mocht je het gemist hebben of graag nog even nagenieten van de beurs, bekijk dan vooral even onderstaand fotoverslag.

De vt wonen&design beurs is uitgegroeid tot een heus begrip in interieurland. Dit jaar waren er 4 hallen, volledig gevuld met de mooiste stands, gaafste designers en meest bijzondere woonitems. Ons hart maakte een sprongetje toen we ontdekten dat er zelfs één hal was omgetoverd tot soort van markt, waar je té leuke woonaccessoires kon shoppen voor fijne prijsjes. Gevaarlijk, maar oh zo geweldig. Met uitpuilende tassen, een lege portemonnee en een hoofd vol inspiratie sloten we een dagje wonen en design af. Wauw, wat is dit een topbeurs!

vtwonen-2

Stand: basiclabel

vt-wonen13

Stand: karwei

vt-wonen6

Stand: vtwonen

vt-wonen8

Stand: vtwonen

vt-wonen12

Stand: karwei

studio-henk5

Stand: studio H&K

vt-wonen4

Stand: vtwonen

Wil jij er volgend jaar bij zijn? Zet dan alvast een grote cirkel in je agenda om 2 t/m 7 oktober 2018. Nog even wachten dus, maar dan heb je alvast iets om naar uit te kijken ; )

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter