Catch of the day: Messing interieur items

9 oktober 2017
messing bar

Messing is een goudkleurige kopersoort die we dit najaar veel gaan terugzien in ons interieur. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een messing versie van. Denk aan spiegellijsten, lampen, de pootjes van een bank, een lampenstandaard of zelfs een complete stellingkast. 

Naast dat messing gewoon heel mooi is, valt het ook goed te combineren met natuurlijke materialen door zijn enigszins verweerde uitstraling. Kijk maar mee!

Gubi

Wij vinden het prachtig. Velvet gecombineerd met staal en nog beter: koperkleurig staal als messing. Deze loungechair en vloerlamp passen overigens makkelijk in meerdere interieurstijlen, dus waar wacht je nog op?

messing kraan

Hoe tof is deze kraan? Het is een subtiele toevoeging van messing in je keuken waarvan je spontaan de afwas gaat doen, toch?

messing wand in keuken

Als je meer lef hebt, dan voeg je in iets minder subtiele mate messing toe aan je interieur. Kijk maar naar bovenstaande keukenwand. Dat is een flink stuk goud, maar in combinatie met de natuurlijke, aardse tonen is het wel een rustig geheel.

spiegel met messing rand

Ah, spiegels. Iedereen heeft ze wel ergens in huis hangen. Met een likje messingkleurige verf kun je heel simpel (en goedkoop) een vleugje messing toevoegen. Tip: Heb je nog ergens een oude spiegel liggen met een lelijke rand? Dan weet je dus nu wat je daarmee kunt doen.

messing hanglamo

Dat messing ook goed samengaat met zwart, bewijst deze hanglamp wel.

messingkleurige stellingkast

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie <3

Beeld: 1. cool interiors // 2. sooo // 3. pinterest  // 4. interieur & inrichting // 5. wonen met lef // 6. flinders // 7. roomed

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter