Gespot op de vt wonen&design beurs

9 oktober 2018
header

Afgelopen week vond de jaarlijkse vt wonen&design beurs plaats. Dé interieur inspiratie beurs van Nederland. Aan inspiratie niets te kort! Wij hebben een aantal fijne plaatjes gemaakt, klaar voor een overdosis inspiratie?

_DSC2857
_DSC2836
_DSC2790

Oud in een nieuw jasje

Heb jij toevallig ergens nog een oude kast staan of een erfstuk? Gooi het vooral niet weg! Wij spotte op de vt wonen&design beurs enorm veel oude meubelen in originele staat of in een nieuw jasje gestoken. Je kunt kiezen om een oud meubel te voorzien van warme, maar wel opvallende kleuren. Denk hierbij aan (olijf)groen of blauw. Liever niet verven? Een oud meubel in originele staat toevoegen aan jouw interieur zorgt voor een echte eyecather!

_DSC2795
_DSC2781
_DSC2778

Let it shine!

Houd jij wel van een beetje glim in huis? Al eerder schreven wij een blog over dit toffe materiaal maar ook het komend seizoen mag messing zeker niet ontbreken! Sterker nog: er zijn nog veel meer messing variaties bijgekomen! Denk bijvoorbeeld aan windlichten, bijzettafeltjes of verlichting. Helemaal tof vonden wij de messing badkamerkraan gecombineerd met bijbehorende messing accessoires. Laat je interieur lekker shinen!

_DSC2841
_DSC2803
_DSC2792

Opvallende printjes op de muur

De geschilderde lambrisering mag nog steeds blijven! Wel is deze iets meer naar beneden gezakt, wat weer een heel ander effect geeft. Ben je die lambrisering ondertussen een beetje beu, dan is behang de perfecte oplossing! In een eerder blog lieten wij al een paar kekke behang printjes zien die zeker goed in het interieur passen. Ook op de vt wonen&design beurs hebben wij een aantal toffe toevoegingen gespot. Wandje beu? Ga dan zeker voor behang in een opvallende print!

_DSC2866
_DSC2824
_DSC2821
_DSC2818

Alle materiaalcombinaties zijn mogelijk

Naast dat het combineren van kleuren hot topic is en behang alles behalve saai, mag er ook met materiaal worden gecombineerd. Ga voor ton sur ton of juist helemaal out of your comfortzone. Je kunt combineren in het breedste zin van het woord. Combineer oud met nieuw, hout met koper, beton met kleur en spiced honey met natuurlijke materialen. Alles kan, alles mag! Het enige wat je nodig hebt is een beetje lef. Kies niet direct voor safe, maar durf te combineren!

Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter