Trends in vloeren, karpetten en raamdecoratie

11 oktober 2018
header_vtwonen&designbeurs

Op de vt wonen & design beurs was niet alleen een eigen stand te vinden. Er is ook gezocht naar de laatste trends op het gebied van vloeren, karpetten en raamdecoratie. En weet je, Tapijtcentrum Nederland heeft het allemaal!(samenwerking)

_DSC2813
_DSC2807
_DSC2798

Karpetten met een vintage look

Als er één ding duidelijk is, is het het gebruik van vintage karpetten. Ook dit seizoen wordt er gezocht naar accessoires met een verhaal. Dit is zowel terug te zien in de meubelen, als in de karpetten. Vele verschillende soorten vintage parketten zijn er op de vt wonen&design beurs gespot. Je kunt kiezen voor één karpet als eyecatcher of juist meerdere karpetten met elkaar combineren. De vintage look zorgt voor eenheid, rust en warmte!

_DSC2843

Basic raamdecoratie blijft!

Shutters, houten jaloezieën en vouwgordijnen behoren tot de basic raamdecoratie. Vaak worden deze items gekozen in een neutrale kleur, perfect voor iedere ruimte. Al was er op de beurs geen overdosis aan raamdecoratie, de raamdecoratie die werd gespot is bij Tapijtcentrum Nederland al bekend. Op zoek naar shutters, houten jaloezieën of het perfecte vouwgordijn? De interieuradviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze!

_DSC2891
_DSC2836
_DSC2791

Combineren met vloersoorten is trendy

Tapijtcentrum Nederland durfde het al; het combineren van verschillende vloersoorten. Zo combineren zij regelmatig pvc met vinyl. Een uitdagende maar zeker stijlvolle combinatie. Heb je de stand op de beurs gezien? Ook daar werd gebruik gemaakt van een combinatie in vloeren. Je zag hier de combinatie in pvc vloer europium in de kleur ambiance en indium grijs.

_DSC2774

_DSC2766

Een kijkje in onze eigen stand

Heb je de beurs gemist? Dan laten wij jou graag een kijkje nemen in onze eigen stand. De meubelen, vloeren en raamdecoratie zijn afkomstig van Tapijtcentrum Nederland. Wist je dat de vestiging in Best een enorme showroom vol met meubelen heeft? Zeker de moeite waard om deze toffe velvet fauteuils nog eens in het echt te bewonderen! Al kun je jezelf ook laten inspireren volgens de laatste trends in vloeren, karpetten en raamdecoratie.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Tapijtcentrum Nederland

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter