Iconische HEMA-klassiekers én een leuke winactie

15 oktober 2019
ProductRegenboog

Het meest Nederlandse warenhuis aller tijden, oftewel HEMA, heeft op z’n minst één product dat je kent. En elk jaar verzint het designteam weer succesvolle items. Afgezien van deze nieuwe producten beschikt het merk over een aardige collectie iconische ontwerpen. We lichten er een aantal uit waarop je hoogstwaarschijnlijk ‘Oja!’ zegt én je kunt er eentje winnen.. Lees verder en find out! (samenwerking)

Voor je verder naar beneden scrolt, wil je wellicht eerst weten wat er te winnen valt. Begrijpelijk! We reviewen én geven een HEMA Ketelbinkie weg. Juist, degene die je hieronder ziet staan, maar dan in de gezellige kleur oud-roze.

ketelbinkie mintgroen

Review – HEMA Ketelbinkie

Zoals je misschien al kunt afleiden uit de bovenstaande afbeelding: de HEMA Ketelbinkie is inderdaad een waterkoker. Deze staat als het ware op een figuurlijk vuurtje, heeft een handige schenktuit inclusief filter én werkt middels een aan/uit-knop met een handig indicatielampje. De Ketelbinkie is goed voor 1,2 liter heet water en is 360-graden draaibaar op het plateau, waardoor je de waterkoker in alle gevallen makkelijk op het ‘vuurtje’ kunt plaatsen. De ontwerper van dit iconische product is Tim Braams, ook wel bekend als Geestelijk vader van zowel de HEMA Ketelbinkie als de Thermobinkie (een isoleerkan).

Naast het designtechnische aspect is er natuurlijk ook gedacht aan de nodige praktische zaken – het blijft natuurlijk wel een product van HEMA. Om de Ketelbinkie te voorzien van extra veiligheid en gebruiksgemak heeft deze een automatische afslag en een ingebouwde beveiliging, waarmee eventueel droogkoken wordt voorkomen. Daarnaast geeft de waterkoker aan de binnenzijde aan tot welk punt deze minimaal én maximaal gevuld moet worden. Mooi én functioneel dus!

Had jij toevallig nét een nieuwe waterkoker nodig? Doe dan zeker mee aan onze winactie voor een oud-roze Ketelbinkie! De spelregels en looptijd van deze actie vind je aan het einde van dit artikel.


Foto 4 - 2019-SZ781-HW-WK11-19047

5x iconische écht HEMA producten

De Ketelbinkie is uiteraard niet het enige product dat ‘echt HEMA’ design uitstraalt. De complete collectie iconische ontwerpen is er voor jong tot oud en bevat functionele én stijlvolle producten voor uiteenlopende doeleinden. Voor dit blog selecteerden we er (naast de Ketelbinkie) vijf, waarvan wij denken dat ze vrijwel onmisbaar zijn in ieder huishouden. Ze zijn in ieder geval érg handig om in bezit te hebben.


1 - HEMA Handdoeken zware kwaliteit donkergroen

1 – Zware kwaliteit handdoeken

Op nummer één: handdoeken. Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om dit soort gebruiksartikelen te vervangen, enerzijds door slijtage, maar anderzijds doordat je de uitstraling van je badkamer wellicht wil vernieuwen. In het laatste geval is het wel zo prettig als je exemplaren kunt vinden die matchen bij je woonstijl én daarnaast ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Met deze zware kwaliteit handdoeken zit je sowieso goed.


 

2 - HEMA Kookwekker donkergrijs

2 – Kookwekker

Omdat het wel zo handig is om je aardappelen of pasta niet helemaal droog te laten koken, is de ouderwetse kookwekker een must. En oubollig of niet: het werkt! Uiteraard beschikt de gemiddelde smartphone ook over een timer, maar zo’n kookwekker in de vorm van een ei kun je lekker in de keuken laten staan. Zo heb je altijd een werkende timer bij de hand en komt je telefoon niet in aanraking met eventuele spetters of vette vingers gedurende het koken.


3 - HEMA Waterglas 36cl

3 – Waterglas

Zo simpel als het kan zijn, maar net zo praktisch: een waterglas. Tóch verdient dit ontwerp een extra vermelding, want door het bolletjesreliëf aan de buitenzijde kun je ‘m extra stevig vastpakken en glijdt het glas niet onverhoopt uit je handen. Safety first!


4 - HEMA Geurstokjes Dawn

4 – Geurstokjes

Onverwachts bezoek? Geen paniek, want als je deze geurstokjes in je huis hebt staan ruikt het in ieder geval al een stuk frisser. Waarnaar precies? Naar jasmijn en lelietjes-van-dalen. Ook liegen de reviews bij dit product er niet om. De geur gaat lang mee en valt bij veel mensen in de smaak, doordat het een relatief toegankelijke samenstelling is. Hoef je je daar ook niet meer over druk te maken.


 

5 - HEMA Pedaalemmer 3 liter

5 – Pedaalemmer

Een kleine pedaalemmer maakt voor velen standaard onderdeel uit van het toilet of de badkamer. Mocht je nog op zoek zijn naar een exemplaar dat past bij een specifieke woonstijl? Dan ben je bij HEMA op de juiste plek, want ze zijn in verschillende interieurproof kleuren verkrijgbaar.


Foto 5 - 5710147_03_001_TIF
Spelregels en voorwaarden – winactie HEMA Ketelbinkie

Deelnemen aan deze winactie voor een HEMA Ketelbinkie in de kleur oud-roze kan van dinsdag 15 oktober 2019 tot en met dinsdag 22 oktober 2019. Doe je mee via Instagram? Volg dan ons account en reageer op de bijbehorende foto van de winactie waarom je graag zou willen winnen. Doe je mee via Facebook? Like dan onze pagina en geef in een reactie onder de bijbehorende foto aan waarom je graag zou willen winnen.

De winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 23 oktober 2019, via beide social media kanalen. Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door HEMA Nederland. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Update: de winactie is ondertussen beëindigd en de winnaar heeft de Ketelbinkie in goede orde ontvangen.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter