Jungle fever met botanisch behang op de muur

8 september 2017
Cover2

Een botanische woonsfeer kenmerkt zich door veel groen. Planten, accessoires, zelfs compleet groene meubelstukken passeren de revue als je zoekt naar een botanisch interieur. Maar waan je jezelf graag écht in een tropische jungle? Dan steek je ook je muren in een botanisch jasje!

Behang met groene bladeren is in overvloed aanwezig, dus er zit altijd wel een patroon tussen dat jou aanspreekt. Nog niet zeker of je huis deze heftigheid aankan? Dan geven wij je graag een overdosis inspiratie waar je echt niet omheen kan! De onderstaande woningen laten zien wat een natuur behang kan doen:

4.

1.

3.

2.

5.

6.

Het maakt dus niet uit of je kiest voor botanisch behang in de woonkamer, badkamer of het toilet. Je kunt zelfs natuur behang in de slaapkamer laten terugkomen. Alsof je elke nacht in de jungle mag doorbrengen. Want zeg nu zelf ook het toilet ziet er toch een stuk aangenamer uit met een lekker fris behangetje helemaal in natuurlijke stijl? De enige vraag die jij jezelf nog hoeft te stellen is; welke print past het beste bij mij? Ga je voor een urban jungle, voor een volledige print, veel witruimte, zwart-wit of toch een aquarelle variant?

Al je dan eindelijk de knoop hebt doorgehakt, vinden wij het geen enkel probleem om je op weg te helpen. Er zijn namelijk tal van behang mogelijkheden waar wij ontzettend blij van worden. Want wees eerlijk, dit is toch om verliefd op te worden? Daarom zijn wij even in onze eigen zoekmachine gedoken en hebben we een paar pareltjes van bladeren behang voor jullie op een rijtje gezet.

a.

Blad behang Bauke

b.

Behang peer dessin

c.

Roomblush pineapple behang

d.

Leaf behang Graham & Brown

e.

Aquarel cactussen behang

f.

Palm behang Annet

Volg Meubeltrack ook op Instagram en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie.

Beeld: 1. the jungalow //  2. the english room //  3. instagram //  4. kek amsterdam //  5. house of hipsters //  6. urban outfitters

Kijk ook eens naar

4 Reacties

 • Reply Eva schreur 2 april 2018 at 09:10

  Goede morgen,

  Op jullie site zie ik hele mooie soorten jungle fever behangetjes staan. Nou ben ik op zoek naar het behang op de 1e foto met de rieten stoel er voor. En die kan ik nou net niet bestellen via jullie site. Hoe kan dat?

 • Reply Yasmine 2 december 2018 at 14:33

  Hi,

  Ik zie dat de vraag al eerder gesteld is. Ook ik vind het botanische behang van de eerste foto prachtig en heb heel het internet afgezocht voor dit behang. De link die je hebt toegevoegd ook bekeken, duizenden behangetjes op die site afgegaan, maar toch echt niet gevonden helaas. Heb je toevallig ook een directe link? Of misschien een woord/beschrijving/filter zodat het behang sneller te vinden is? Sorry, hoop niet dat ik al te lastig ben haha… Vind het behang zo mooi! Alvast bedankt voor je reactie!

  Groetjes,
  Yasmine

  • Meubeltrack
   Reply Meubeltrack 22 februari 2019 at 10:12

   Hi Yasmine,

   Dat klinkt als een flinke zoektocht. Doordat het bericht inmiddels ietwat verouderd is, kunnen we het exacte product helaas niet terugvinden. Wel kunnen we je een andere tip geven voor prachtig (foto)behang, namelijk Pixers. Zoek bijvoorbeeld eens op ‘botanisch’, dan vind je van alles terug in hetzelfde thema als in bovenstaand blog: https://www.pixers.nl

   Met vriendelijke groet,

   Webcare Meubeltrack

  Laat een reactie achter