Cadeaushop NIEUWS Amsterdam

15 juni 2016
DSC05363

Nieuws startte twintig jaar geleden als designshop, maar heeft inmiddels de focus verlegd naar cadeauartikelen. Je vindt er alledaagse dingen, in een apart jasje. De winkel ligt op een steenworp afstand van de negen straatjes, aan de idyllische Prinsengracht. Je zou er bijna voorbijlopen als je op weg bent naar het nabijgelegen Anne Frank Huis, maar het winkeltje is zeker de moeite waard om even te stoppen.

Voor reizigers

Koop bijvoorbeeld de Wallmap Diary van Pin World voor een reislustige vriend. Op de vilten wereldkaart kun je met rode prikkers aangeven welke plekken van de aardbol je al hebt gezien. Hou je het liever dicht bij huis? Nieuws heeft allerlei accessoires waarmee je de blits maakt op jouw fiets. Van kekke zadelhoezen tot schedelvormige fietsbellen. Moet je tussendoor een sanitaire stop maken? Met een public toilet survival kit overleef je zelfs het ergste openbare toilet.

DSC05373

Voor feestvierders

Voor goede feestaccessoires moet je eveneens bij Nieuws zijn. Het assortiment bevat alles om jouw feestje compleet te maken. Party hoeden, feestbrillen, plastic tentakels voor over je vingers, maar ook de beste accessoires om een fles drank soldaat te maken. Uiteraard allemaal overgoten met een feestelijk sausje. Denk hierbij aan shotglaasjes in de vorm van champagne flûtes of wijnopeners in de vorm van een eenhoorn.

DSC05381

Voor schrijvers

Voor degenen die zelf graag schrijven, biedt de collectie van Nieuws een ruime inspiratiebron. Van een dagboek met vragen die de schrijver uitdagen om de wereld om zich heen te observeren tot een zwangerschapsboekje waarin je alle stadia van een zwangerschap vastlegt of een dromenboekje waarin je jouw meest waanzinnige dromen schrijft.

DSC05392

Voor echte mannen

Zoek je een presentje voor een echte mannenman? De collectie van Gentlemen’s Hardware bevat alles wat een man nodig heeft en meer. Shiny heupflacons, baksteenvormige zeep, een apparaat om vuur mee te maken, een zakmes annex lepel of vork, noem het maar op. Dat alles in een prachtig vormgegeven, chic cadeauverpakking.

DSC05407

Voor iedereen

Benieuwd geworden naar Nieuws? De winkel heeft naast dit pand ook een grotere vestiging achter Magna plaza en in een locatie in Maastricht. Kom zelf het uitgebreide assortiment ontdekken.
 

NIEUWS Amsterdam
Prinsengracht 297
Amsterdam

 
 

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter