Praktisch Dutch Design voor de allerkleinsten

31 juli 2019
10-logo

Mooie producten voor de baby- en kinderkamer zijn er in overschot, maar of ze ook praktisch zijn is een tweede. En aangezien het vaak het één of het ander is, zijn de DiaperChamp en PottyChamp een welkome uitvinding. Nieuwsgierig waarom deze het dagelijks leven een stukje makkelijker én mooier maken? Lees dan gauw verder! (samenwerking)

Zowel de DiaperChamp ONE als PottyChamp is bedacht door een klein team van knappe koppen én gestyled door een design bureau in Nederland. Daarmee zijn de producten een echt staaltje Dutch Design. Lekker belangrijk, horen we je denken. Zeker belangrijk! Als het aankomt op de ultieme combinatie van optimaal gebruiksgemak én een stijlvol product, haal je dat met deze items absoluut in huis!

06

De enige échte reukloze luieremmer

De luieremmer (DiaperChamp) is ontworpen met een uniek luchtdicht systeem, waardoor je luiers eenvoudig en reukloos kunt opslaan in de emmer. Zeg dus maar dag tegen ongewenste luchtjes die vrijkomen bij het openen en sluiten van de emmer én continu over en weer gesleep met volle luiers naar de kliko. Daarnaast verleent het design van deze luieremmer zich perfect als volwaardig interieuritem voor elke woonruimte. De nieuwste variant, genaamd DiaperChamp ONE, is namelijk voorzien van een interieurproof sausje door een Nederlands design bureau. Deze is verkrijgbaar in diverse nieuwe, trendy kleuren en past daarom goed in de stijl van menig baby- of kinderkamer.

Een ander belangrijk voordeel van deze luieremmer ten opzichte van andere luieremmers is dat je geen speciale navul cassettes hoeft aan te schaffen. In de DiaperChamp passen namelijk ook gewone vuilniszakken uit de supermarkt. Hierdoor bespaar je natuurlijk enorm veel kosten én bepaal je zelf welk materiaal vuilniszak je voorkeur heeft. Handig!

14

Duurzaam stukje Dutch Design

Over voordelen gesproken. Doordat je zelf kunt bepalen welke vuilniszak je gebruikt, maakt de DiaperChamp het ook mogelijk om iets bij te dragen aan de vermindering van de plastic soep. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor katoenen of ecologisch afbreekbare vuilniszakken. En geen zorgen, de geur dringt hier niet doorheen. Het mooie aan dit gepatenteerde luieremmer systeem is namelijk dat het ontwerp zelf luchtdicht is. Het materiaal van de vuilniszakken staat hier dus los van.

08

PottyChamp: drie producten in één

En dan hebben we de PottyChamp, voor als je kleinste(n) het toiletbezoek toch echt zelf aan moeten leren. Wat duurzaamheid betreft gooit ook dit product hoge ogen, want naast het gebruik als opzichzelfstaand potje, kun je ‘m ook gebruiken als veilige toiletbril én erna als opstapje. Hierdoor heb je heel wat jaren plezier van dit veelzijdige ‘potje’. Ook deze PottyChamp is voorzien van vier verschillende interieurproof kleurtjes.

Meer weten over de DiaperChamp en PottyChamp? Neem dan eens een kijkje op www.diaperchamp.nl.

Knipsel - 4luik potty champ


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter