Slaap als een roosje op het nieuwe HEMA matras

8 november 2017
bed 1

Hè?! Een matras van HEMA? Jazeker! HEMA heeft sinds kort namelijk een eigen lijn matrassen. En daar wordt niet alleen je energielevel vrolijk van: de matrassen zijn fijn geprijsd, zodat je ook nog wat geld overhoudt voor de leuke dingen des levens. Of je shopt er meteen even een leuk dekbedovertrek bij. Kan natuurlijk ook!

Slapen. Snoozelen. Luieren in bed. Wie houdt er niet van? En dan is een goed matras natuurlijk meer dan welkom. Als je je bedenkt dat je gemiddeld een derde van je leven horizontaal in bed doorbrengt, is het eigenlijk gek dat we niet altijd kiezen voor kwaliteitsmatrassen. Dat vond HEMA ook en daarom hebben zij een eigen matras ontwikkeld, dat helpt bij een perfecte nachtrust én ook nog eens lief is voor je portemonnee.

category-hero-2017-wk42-matras_beeld2 (1)

Laag voor laag

Het matras van HEMA is 20 centimeter hoog en is opgebouwd uit verschillende lagen. Vijf om precies te zijn:

– Een vochtregulerende hoes met ventilerende werking die je gemakkelijk afneemt en kunt uitwassen.
– Een ademende toplaag.
– Een laag van comfortschuim.
– Ondersteunend koudschuim.
– En tot slot een ventilerende hoes met antislip, zodat je matras netjes op z’n plek blijft liggen.

Al deze lagen samen bieden je lichaam de ondersteuning die het nodig heeft tijdens de nachtrust. Het maakt niet uit in welke houding je ligt; slapen op dit matras betekent een nieuwe dag vol energie.

Laat dit potentiële nieuwe matras het begin zijn van een lang uitgestelde make-over van je slaapkamer. Hieronder kun je alvast wegdromen bij prachtige (en geïmproviseerde) bedden.

Remadewithlove

Ins

Eveline

bed 5

bed 7

Testen maar!

Hoewel HEMA wel zeker weet dat jij nooit meer afstand wil doen van dit matras, is het toch mogelijk dat je het matras vrijblijvend test. Je bestelt het matras in de gewenste afmeting en ervaart zelf of het matras aan je wensen voldoet. Is dat niet zo? Dan wordt het matras gratis opgehaald en krijg je gewoon je geld terug. Easy does it!

Beeld: 1. remade with love //  2. roomor_ //  3. styled by eve //  4. inside out //  5. tanja van hoogdalem

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter