Alles voor de ultieme home office

20 september 2019
Omslagfoto optie 1

We zitten intussen ruim over de helft van september. Dat betekent dat iedereen waarschijnlijk weer druk is met werk of studie. Doe je dat toevallig met enige regelmaat in je eigen stekkie? Dan is het uiteraard wel van belang dat je de uitverkoren woonruimte éven optimaliseert voor dit soort werkzaamheden. Hoe? Vertellen we je hieronder.

Een home office valt – ja, echt – te realiseren met een quick fix. Gehele renovaties en verbouwingen zijn dus niet van toepassing. Gelukkig maar, anders kon er bijna niemand meer fatsoenlijk thuiswerken. Met de onderstaande tips creëer je in een handomdraai je eigen werkplek.

Design Letters - hh01_019-medium

Design Letters - 10204100_2_lifestyle-medium

// Praktische prullaria

Prullaria zijn doorgaans niet bepaald praktisch. Toch heeft menig thuiswerker van allerlei rommeltjes op, rondom en naast z’n bureau staan. Als je deze spullen echter kunt inzetten als nuttig gebruiksvoorwerp wordt het meteen een stuk logischer. Denk aan een gepersonaliseerd pennenbakje, een letterbord voor alle ‘belangrijke’ mededelingen óf een stijlvolle thermosfles voor je warme drank – kun je die in ieder geval niet meer omstoten.

Shop the look


Monograph - mg_aw19_monograph001_ch

// Clean desk policy

Opgeruimd bureau, opgeruimd hoofd. Zorg ervoor dat er alleen essentials aanwezig zijn op je bureau, zodat eventuele afleidingen aanzienlijk verminderd worden. Al die losse papiertjes met aantekeningen kunnen een behoorlijke doorn in het oog zijn. Als je ze allemaal op een prikbord prikt, liggen ze in ieder geval niet in je directe zichtveld. Ook een opbergdoos is onmisbaar bij een ‘clean desk policy’, want daarmee heb je rondslingerende spullen in no-time opgeruimd.

Shop the look


Sostrene Grene - bijgeknipt 2

Sostrene Grene - bijgeknipt 1

// Geef het wat kleur

Om enigszins gemotiveerd én geïnspireerd te blijven gedurende je werkzaamheden is het van belang dat je ruimte hierop is ingericht. En van een saaie, grijze muur wordt natuurlijk niemand echt vrolijk. Een bonte kermis is daarbij zeker niét het antwoord, maar pastelkleuren en natuurlijke tinten doen het wel goed. Zet er vervolgens alleen nog een gezonde groene vriend (lees: plant) bij en het plaatje is compleet. Back to work!

Shop the look

 


Volg Meubeltrack ook op InstagramPinterest en Facebook voor een flinke dosis interieur-inspiratie!

Beeld:   Cover. Søstrene Grene // 2+3 Design Letters // 4. Monograph // 5+6 Søstrene Grene

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter