Deze geweldige kasten horen op je wishlist!

1 december 2019
Vitrinekast OSDORP zwart

Zit je intussen ook met je handen in het haar als het gaat om het opstellen van een (last-minute) wishlist voor Sinterklaas of Kerst? Geen zorgen! We helpen je graag mee met een aantal stijlvolle kasten, die je voor een fijne prijs kunt scoren. Of beter gezegd op je wishlist kunt zetten. Wel zo leuk als je een groter cadeau kunt uitpakken, toch?

Een kast is natuurlijk geen standaard item van een wensenlijstje, maar wel een hele praktische als het aan ons ligt. En dat is ook wat waard! Het is in ieder geval heerlijk als je een cadeau krijgt waar je écht iets mee kunt. Wat dacht je bijvoorbeeld van die ene perfecte buffet- of vitrinekast waar je al járen van droomde, zoals één van deze mooie kasten? Zeg maar dag tegen rondslingerende spulletjes, zoals belangrijke post of servies én stal ze netjes uit in je nieuwe opbergruimte! We doen alvast een voorzet voor een aantal mooie exemplaren hieronder, dus houd pen en papier bij de hand!


Vitrinekast OSDORP zwart 2

[ Vitrinekast Osdorp – Woonexpress ]

// Tijdloze, metalen vitrinekast

Deze práchtige, zwarte vitrinekast past door de robuuste en zwart metalen afwerking in vrijwel elke interieurstijl. Het maakt ‘m een geliefd model in vele huizen. Als je dus nog op zoek bent naar een zwarte vitrinekast voor in je woonkamer, heb je bij deze een mooie en tijdloze variant gevonden. Wij zijn fan! Enne, onderin heb je in de twee extra opberglades voldoende ruimte om rommeltjes te stoppen als er onverwachts bezoek over de vloer komt. Win-win!


Wandkast MIDSLAND wit

[ Wandkast Midsland – Woonexpress ]

// Stoere, witte wandkast

Deze wandkast, gemaakt van massief grenenhout, is wat ons betreft toch wel het neusje van de zalm als het op wandkasten aankomt. Het is een opvallend exemplaar, welke voorzien is van – de momenteel – zeer populaire schuifdeurtrend (ook wel bekend als de ‘barn door‘). Mocht je dus geen plek hebben voor een échte schuifdeur in je woning, dan is deze wandkast wellicht een goede optie!


TV meubel GROTEWERF zwart

[ TV-meubel Grotewerf – Woonexpress ]

// Super stijlvol TV-meubel

Zeg nu zelf, dit TV-meubel is toch wel een plaatje op zichzelf? Deze eyecatcher maakt je woonkamer hoe dan ook éxtra stijlvol. Wat voor interieurstijl je ook hebt, de metalen en ietwat robuuste afwerking zorgen voor een unieke uitstraling. Eentje waar je met liefde jarenlang naar kijkt. Uiteraard kun je alle kabels netjes in het meubel zelf verwerken én kun je achter de kleppen overige apparatuur (en magazines) opbergen.


Buffetkast Noordwold bruin

[ Buffetkast Noordwold – Woonexpress ]

// Praktisch én opvallend: de buffetkast

Als je op zoek bent naar een bijzondere buffetkast, dan mag je er best eentje uitkiezen die opvalt. Het is vaak het pronkstuk van een woonkamer. Daarnaast kun je er natuurlijk lekker veel spullen in kwijt. De extra afgeschermde opbergmogelijkheden aan de onderzijde bieden je bovendien voldoende opties aan om rommeltjes en overige (on)belangrijke spullen in op te slaan.


Linnenkast KAAT grijs

[ Linnenkast Kaat – Woonexpress ]

// Gigantische kledingkast

Leef je nog regelmatig direct van het wasrek als het aankomt op kleding? Dan is het misschien tijd voor een upgrade van je kledingkast! Een gigantisch exemplaar waar je ál je kledingstukken netjes in op kan bergen kun je in dit geval absoluut vragen voor één van de feestdagen.

Dus, wie ga jij lief aankijken voor één van de bovenstaande kasten?

 


* Dit artikel is opgesteld in samenwerking met Woonexpress en de afgebeelde kasten zijn ook allemaal terug te vinden op www.woonexpress.nl.

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter