Stijlvol interieur met een klein budget: zo pak je het aan

29 november 2019
advertorial

Als echte interieurliefhebber wil je waarschijnlijk ieder seizoen weer een andere inrichting. En hoewel dit best een duur grapje kan worden, kun je de make-over ook slim aanpakken. Met een klein budget kun je namelijk ook een stijlvolle en nieuwe look creëren. Wij vertellen je graag hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Ga op zoek naar goedkope meubels

Grote meubelstukken zoals een bank, relaxstoel of een eettafel kunnen best prijzig zijn. Neem daarom echt even de tijd om producten te zoeken die binnen jouw budget vallen. Goedkope meubels kun je op verschillende manieren vinden. Speur het internet af, check alle folders en hou de aanbiedingen in de gaten. Tweedehands items zijn ook nog een goede optie. Tip: betaal liever iets meer voor meubels van goede kwaliteit, zodat je zeker weet dat je er weer jaren plezier van kunt hebben.

Maak een nieuwe indeling

Wil je geen geld uitgeven aan nieuwe meubels? Probeer dan eens een nieuwe indeling te maken met je huidige meubelstukken. Zodra de bank en tafel op een andere plek staan, krijgt de hele kamer al een andere uitstraling. Alleen een plant en vloerkleed verplaatsen geeft soms ook al een verrassend fris effect!

advertorial 1

Fleur de muur op

Ga voor een mini make-over door alleen de muur aan te pakken. Geef de wand achter de bank bijvoorbeeld eens een nieuw kleurtje of hang het vol met leuke decoratie. Een stijlvolle fotowand hoeft helemaal niet veel geld te kosten! Je kunt ook een wandplankje bevestigen en hier een paar woonaccessoires bovenop zetten. Het zijn maar kleine toevoegingen, maar wel met een groots resultaat.

Koop alleen trendy accessoires

Is er weer een nieuwe interieurtrend waar je écht verliefd op bent? Koop niet meteen de grote en dure items. Begin liever met een paar kleine trendy accessoires. Dit scheelt je namelijk een hoop geld! Als je er na een paar maanden weer op uitgekeken bent, heb je gelukkig niet de hele spaarrekening geplunderd.

Afbeelding3

Maak meubels of decoratie zelf

Online zijn er ontzettend veel leuke Do It Yourself ideeën te vinden. Veel meubels en woonaccessoires kun je prima zelf maken of een beetje pimpen. Een plantenhanger is hier een mooi voorbeeld van. Met een leuke pot, een stuk touw en een plantje kun je het zo namaken. Dit is vaak een stuk goedkoper dan een kant-en-klare variant. En het is ook nog eens een hele creatieve en ontspannende bezigheid voor je vrije dag!

Kijk ook eens naar

Geen reacties

Laat een reactie achter